կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

marmeladov-yeghjyurner
Մարմելադով եղջյուրներ
vafliov-shokolade-tort
Վաֆլե-շոկոլադե տորթ
bananov-shokoladov-bulki
Բանանով և շոկոլադով բուլկի
haxarjov-cheescake
Հաղարջով չիզքեյք
hac-pendesal
Ֆիլիպինյան հաց Պանդեսալ
yegiptakan-tort
Եգիպտական տորթ
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
varshavyan-shorakarkandak
Վարշավյան շոռակարկանդակ
narnjov-briosh
Նարնջով բրիոշ
shokolade-ekler
Շոկոլադե էկլեր
Չուրրոս
kitronov-tort
Կիտրոնով տորթ
...10...2425...30...