կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Բրոկոլիով ապուր
Դեսերտ «Մոնբլան»
Չիզքեյք «Բանոֆֆի» առանց թխելու
Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
Փարիզյան դեսերտ
Առանց խմորիչի խմոր
Լոբով ու կարտոֆիլով բելոռուսական ուտեստ
Չիզքեյք «Նյու Յորք»
Դարչինով բուլկիներ
Գրանոլա
Տոնածառի համեղ գնդիկներ