կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

yurahatuk-qaxcrablit
Շոկոլադե քացրաբլիթ
shokolade-ganash
Շոկոլադե կրեմ
tort-parizyan
Տորթ «Փարիզյան»
shokoladov-@nkuyzov-myusli
Շոկոլադով և ընկույզով մյուսլի
arbac-bal
Տորթ ”Արբած բալ”
txamardu-ideal
Տորթ ”Տղամարդու իդեալ”
shokolade-tart
Շոկոլադե տարտ
karamelayin-cheescake
Կարամելային չիզքեյք
konfet-trchni-kat
Կոնֆետ «Թռչնի կաթ»
yepac-kremov-arag-tort
Եփովի կրեմով արագ տորթ
kartofilov-krem-apur
Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր
shokolade-serucqayin-txvacqablit
Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ
...10...3031...40...