կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Շոկոլադե քացրաբլիթ

Շոկոլադե կրեմ

Տորթ «Փարիզյան»

Շոկոլադով և ընկույզով մյուսլի

Տորթ ”Արբած բալ”

Տորթ ”Տղամարդու իդեալ”

Շոկոլադե տարտ

Կարամելային չիզքեյք

Կոնֆետ «Թռչնի կաթ»

Եփովի կրեմով արագ տորթ

Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր

Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ