կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Զատիկի թխվածք ”Զամբյուղ”
Զատիկի կուլիչ
Չամիչով, չրերով և ընկուզեղենով փլավ
Ձուկ ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Զատիկի հյուսքեր
Խնձորով և մասկարպոնեով տորթ
Ընկույզով և չրերով կուլիչ
Թխվածք ”Բալով հյուսք”
Բալով շոկոլադե տորթ
Զատիկի բուլկի
Բիսկվիթային ռուլետ
Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ