կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

yurahatuk-brauni-balov
Շոկոլադե բրաունի բալով
serucqayin-kremov-bananov-tort
Սերուցքային կրեմով ու բանանով տորթ
zatiki-pirog-
Զատիկի պիրոգ
tandzov-toer
Տանձով տորթ
Շերտավոր խմորով տորթ
shokolade-mafinner
Շոկոլադե մաֆիններ
yurahatuk-mrjnabuyn
Շոկոլադե մրջնաբույն
Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»
Ընկույզով և խտացրած կաթով տորթ
Կաթնաշոռով և բալով կարկանդակ
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
nrbablitnerov-karamelayin-mussov-tort
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ
...10...3334...40...