կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Pâte brisée կամ կտրտած խմոր պիրոգի համար
Կիտրոնի կրեմ տորթի համար
kakachi-sermov-pirog
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
tort-napoleon
Արագ Նապոլեոն եփովի կրեմով
Pâte sucrée կամ քաղցր խմոր տարտի համար
katnshorov-tort-nrbutyun
Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”
@nkuyzov-pndukov-tort
Պնդուկով և ընկույզով տորթ
shokolade-biskvit
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
havi-samsa
Հավի սամսա
jemov-pirog
Ջեմով պիրոգ
shokolade-tort
Շոկոլադե տորթ
yurahatuk-mrjnabuyn
Յուրահատուկ մրջնաբույն
...10...3435...40...