կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Համեղ տոնածառ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ
Կրեմ «Մուսլին»
Պանրե ձողիկներ
Մեղրով իրիս
Կիտրոնով կարկանդակ
Թխվածքաբլիթ «Տրյուֆել»
Հաց համբուրգերի համար
Նուտելլա տան պայմաններում
Գազարով տորթ
Արագ տորթ կակաչի սերմով ու կոկոսի քերուկով
Բիսկվիթային տորթ հաղարջով ու եփովի կրեմով