կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Մեղրով տորթ «Հրաշք»
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
Կարամելային Նապոլեոն
Անգլիական աղանդեր «Բանոֆի»
Սպիտակաձավարով շիլա
Բրաունի
Գազարով և խնձորով «քաղցր երշիկ»
Խնձորով պիրոգ
Ընկույզով թխվածքաբլիթ
Բիսկվիթային տորթ վանիլային կրեմով և ժելեով
Կաթնաշոռով թխվածք
Ռավիոլի դդումի միջուկով