կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/shokolade-tort-hrashq-11-1-420x400.jpg)
Մեղրով տորթ «Հրաշք»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/tavari-lezu-3-sousnerov-12-420x400.jpg)
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/karamelayin-napoleon-9-420x400.jpg)
Կարամելային Նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/angliakan-axander-banofi-12-420x400.jpg)
Անգլիական աղանդեր «Բանոֆի»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/spitakadzavarov-shila-5-420x400.jpg)
Սպիտակաձավարով շիլա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/brauni-6-420x400.jpg)
Բրաունի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/gazarov-xndzorov-qaxcr-yershik-12-420x400.jpg)
Գազարով և խնձորով «քաղցր երշիկ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/xndzorov-pirog-5-420x400.jpg)
Խնձորով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/@nkuyzov-txvacqablit-12-420x400.jpg)
Ընկույզով թխվածքաբլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/biskvitayin-tort-jeleov-7-420x400.jpg)
Բիսկվիթային տորթ վանիլային կրեմով և ժելեով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/katnashorov-txvacq-9-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով թխվածք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/ravioli-ddumi-mijukov-6-420x400.jpg)
Ռավիոլի դդումի միջուկով