կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Թխվածքաբլիթ խվորոստ
Տորթ «Honey cake»
Բլիթներ պանրով և կարտոֆիլով
Շոկոլադե-կարամելային կոնֆետներ
Սամսա շերտավոր խմորով և մսով
Պիրոգ կաթնաշոռով և դդումով
Շոկոլադային շիֆոնե բիսկվիթ
Չիզքեյք կարամելացված խնձորով
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ շոկոլադի կտորներով
Կիտրոնով տորթ
Տորթ Պրահա
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
...10...4344...50...