կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Խնձորով ու մերենգայով պիրոգ
Շոկոլադե տորթ եփովի կրեմով
Շոկոլադե կեքս
Թխվածքաբլիթներ արախիսի միջուկով
Ընկույզով էկլեր
Կաթնաշոռով ու բալով պիրոգ
Բալով ու նուշով կրամբլ
Խնձորով թխվածք
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
Բալով կարկանդակ
Կարամելային տորթ խնձորով
Ելակով տարտալետկաներ