կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Բուլկի եփած կրեմի միջուկով
Թխվածքաբլիթ «Շոկոլադե զոլեր»
Տորթ «Օրբիտա»
Նրբերշիկ հավի մսից
Բուլկի «Buchteln» սերուցքով
Կոկոսով և կիտրոնով տորթ
Տորթ «Տրոպիկանա»
Թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Չիզքեյք սև հաղարջի մուսսով
Վանիլային բուլկիներ
Ծիրանով տորթ
Տորթ զոլավոր բիսկվիթով
...10...5051...60...