կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Հայկական լավաշ թավայի մեջ
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
Շերտավոր խմոր առանց խմորիչի
Շտրեյզելյան տորթ
Չիզքեյք բեզեով
Կաթնաշոռով պիրոգ «Պլացինդա»
Հնդկական կոնֆետ «Բուրֆի»
Շոկոլադե տորթ առանց թխելու
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Նուշով պոմադկա
Շոկոլադե տորթ կարամելային շերտով
Լվովյան շոռակարկանդակ