կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/lazanya-bolonyez-sousov-7-420x400.jpg)
Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tart-vanilayin-kremov-balov-9-420x400.jpg)
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/spitakadzavarov-puding-mrgerov-11-420x400.jpg)
Սպիտակաձավարով պուդինգ մրգերով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-zaher-17-420x400.jpg)
Տորթ Զահեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/panrov-xxunjner-11-420x400.jpg)
Պանրով խխունջներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/katnashorov-txvacqablit-9-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-mars-10-420x400.jpg)
Տորթ «Մարս»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/karkandak-msov-panrov-11-420x400.jpg)
Կարկանդակներ մսով և պանրով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/snkov-pirog-10-420x400.jpg)
Սնկով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-gvadelupa-14-420x400.jpg)
Տորթ «Գվադելուպա»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/snkov-krem-apur-1-420x400.jpg)
Սնկով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-elina-14-420x400.jpg)
Տորթ «Էլինա»