կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով

Տարտ վանիլային կրեմով և բալով

Սպիտակաձավարով պուդինգ մրգերով

Տորթ Զահեր

Պանրով խխունջներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթ

Տորթ «Մարս»

Կարկանդակներ մսով և պանրով

Սնկով պիրոգ

Տորթ «Գվադելուպա»

Սնկով կրեմ-ապուր

Տորթ «Էլինա»