կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Կաթնաշոռով և խնձորով պիրոգ
Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Տորթ Օպերա
Կարտոֆիլով և պանրով բլիթներ «Չուդու»
Տորթ «Դոբոշ»
Շոկոլադե տորթ «Triple»
Չիզքեյք սև սալորաչրով
Տորթ «Տրյուֆել»
Մինի բուլկիներ եփած կրեմով
Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»
Շոկոլադե բիսկվիթ տորթի համար