կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Բուլկի քունջութով
Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով
Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով
Թխվածքաբլիթ Սնկեր
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
Թխվածքաբլիթ «Բրաունի կաթնաշոռով»
Շտրուդել – փախլավա
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով
Շոտլանդական պիրոգ
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
Թխվածք «Կոնկորդ»
Թխվածքաբլիթ Մատիտներ