կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

կոկոսով-թխվածք-1
Կոկոսով թխվածք
ելակով-բուլկիներ-1
Ելակով բուլկիներ
ելակով-քափքեյք-1
Ելակով քափքեյք
Ելակով տորթ պաննա կոտտայով
ելակով-կարկանդակ-1
Ելակով կարկանդակ
կրեմ-շառլոտ-1
Շոկոլադե կրեմ «Շառլոտ»
Ելակով գնդիկներ
խնձորով-զամբյուղներ-1
Խնձորով ու մերենգայով զամբյուղներ
տորթ-արքայազն-1
Տորթ «Արքայազն»
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր» թթվասերով
տորթ-պելե-1
Տորթ «Պելե»
...67...10...