կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Պաղպաղակ ՛՛Դեղձով պարֆե՛՛
Շոկոլադե-կարամելային թխվածքաբլիթ
Շոկոլադե դեսերտ
Ֆրանսիական դասական տրյուֆելներ
Տորթ-սուֆլե ազնվամորիով
Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”
Չիզքեյք շոկոլադե գնդիկներով
Գաթա
Տնական պանիր կաթնաշոռից
Տարտալետկաներ մուրաբայով և կրեմով
Հազրեվարդով թխվածքաբլիթ
Իտալական աղանդեր շոկոլադով
...10...6061...70...