կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/spagetti-bolonyez-9-420x400.jpg)
Սպագետտի բոլոնեզ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/mexrov-tort-hapalasi-kremov-23-420x400.jpg)
Մեղրով տորթ հապալասի կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/krokerner-havi-msov-panrov-11-420x400.jpg)
Կրոկետներ հավի մսով և պանրով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/txvacq-baunti-9-420x400.jpg)
Թխվածք Բաունտի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-ferrero-rocher-11-420x400.jpg)
Տորթ “Ferrero rocher”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/shokolade-fondan-8-420x400.jpg)
Շոկոլադե ֆոնդան
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/kakachov-@nkuyzov-tort-420x400.jpg)
Կակաչով և ընկույզով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/jnarakapat-pqablitner-5-1-420x400.jpg)
Ջնարակապատ փքաբլիթներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/karamelayin-paxpaxak-8-420x400.jpg)
Կարամելային պաղպաղակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/germanakan-pirog-kuxen-10-420x400.jpg)
Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/shokolade-keqs-banani-paxpaxakov-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե կեքս բանանի պաղպաղակով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/arag-gata-5-1-420x400.jpg)
Արագ գաթա