կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Պանրով ավստրիական տորթ ” Գաուդա ”

Կարամելային սոուս

Տորթ շոկոլադե մուսսով և բալով

Ազնվամորիով տորթ սուֆլե

Փխրուն պիրոգ բալով

Բոստոնյան կրեմով տորթ

Մեղրով տորթ ազնվամորիով

Տորթ ”Ազնվամորիով տրյուֆել”

Կարկանդակ կարամելային կրեմով

Բալով և սերուցքային կրեմով տորթ

Չիզքեյք հատապտղային ժելեով

Տնական շոռակարկանդակ