կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Խնձորով պիրոգ թթվասերային կրեմով
Կիվիով ու ժելեով տորթ
Խտացրած կաթով ձողիկներ
Մսով «Սկիրլի»
Սերուցքային կրեմ
Սպագետտի պանրով ու խոզապուխտով
Կիտրոնի դեսերտ
Վաֆլե տորթ խտացրած կաթով
Մուսսով ելակով տորթ
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
Ձվածեղ «Մանկություն»
Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով