կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Կանաչ ոլոռով կրեմ-ապուր
Կաթնաշոռով տորթ հաղարջով
Սնկով ապուր հալած պանրով
Շոկոլադով և բալով տորթ
Սուպեր շոկոլադե աղանդեր
«Հրեշտակային» բիսկվիթով տորթ
Սոխով ապուր ֆրանսիական ձևով
Խնձորով և մեղրով բուլկի
Կարկանդակ ”Մոնբլան”
Դարչինով կեքս
Խնձորով հունական պիրոգ ”Միլոպիտա”
Միլֆեյ դդումով
...10...7071...80...