կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/shokolade-muss-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե մուսս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-shokolade-xarnashpot-13-420x400.jpg)
Տորթ ”Շոկոլադե խառնաշփոթ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-sev-antar-14-420x400.jpg)
Տորթ “Սև անտառ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/karamelacva-xndzorner-6-420x400.jpg)
Կարամելացված խնձորներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/txvacq-magic-cake-10-420x400.jpg)
Թխվածք “Magic Cake”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/kartofilov-jerepuk-msayin-lconov-11-420x400.jpg)
Կարտոֆիլով ջեռեփուկ մսային լցոնով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-hrabux-6-420x400.jpg)
Տորթ ”Հրաբուխ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/ynkuyzov-tort-shokolade-mrgayin-jnarakov-10-420x400.jpg)
Ընկույզով տորթ շոկոլադե-մրգային ջնարակով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/nutella-9-420x400.jpg)
Նուտելլա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/hataptxayin-shokolade-tort-11-420x400.jpg)
Հատապտղային շոկոլադե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/katnashorov-bulki-3-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով բուլկիներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/kreker-3-420x400.jpg)
Կրեկեր