կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Կաթնաշոռով տորթ

Կանաչ սոխով և ձվով կարկանդակ

Բանանով “Tarte Tatin”

Շոկոլադե-վանիլային տորթ

Սնկով և պանրով կարկանդակ

Չիզքեյք սպիտակ շոկոլադով և ելակի ժելեով

Կոնֆետ ”Շագանակներ”

Մեղրով տորթ ընկույզով

Հավ կարտոֆիլով և սնկով

Շոկոլադե տորթ “SACHER”

Շոկոլադե երշիկ պիստակով

Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով