կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Վարդագույն տրյուֆելներ սպիտակ շոկոլադից
Ընկույզով շոկոլադե տորթ “Նուտելլա”
Սացիվի հավի մսով
Կոնֆետներ գետնանուշի կարագով
Բակլավա ֆիլո խմորով
Բրազիլիական կոնֆետներ “Բրիգադեյրո”
Ընկույզով տորթ լիկյորի կրեմով
Կիտրոնով տորթ մերենգայով
Դդումով կրեմ-ապուր
Լեհական տորթ “Կարպատկա”
Ընկույզով տորթ
Մսով թեղին բեկոնով և պիստակով