կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

կրեմ-1
Անուշահյութով կրեմ
պանրով ռուլետ 1
Պանրով ռուլետ
հավով-կարկանդակ-1
Հավով կարկանդակ
լցոնած կարտոֆիլ 1
Շամպինիոնով լցոնած կարտոֆիլ
կարկանդակ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակ գյուղական ձևով
Շոկոլադե-էկլերներ-1
Շոկոլադե էկլերներ
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
թխվածքաբլիթներ-1
Վանիլային թխվածքաբլիթներ
սրճային-տորթ-1
Սրճային տորթ
դեսերտ-1
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
դասական-կեքս-1
Դասական կեքս չամիչով
Խնձորով-գալետ-1
Խնձորով գալետ
...89...20...