կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![կրեմ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/կրեմ-1.jpg)
Անուշահյութով կրեմ
![պանրով ռուլետ 1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/պանրով-ռուլետ-1.jpg)
Պանրով ռուլետ
![հավով-կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/հավով-կարկանդակ-1.jpg)
Հավով կարկանդակ
![լցոնած կարտոֆիլ 1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/լցոնած-կարտոֆիլ-1.jpg)
Շամպինիոնով լցոնած կարտոֆիլ
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/կարկանդակ-1.jpg)
Կարտոֆիլով կարկանդակ գյուղական ձևով
![Շոկոլադե-էկլերներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Շոկոլադե-էկլերներ-1.jpg)
Շոկոլադե էկլերներ
![շոկոլադե-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/շոկոլադե-տորթ-1-1.jpg)
Շոկոլադե տորթ
![թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/թխվածքաբլիթներ-1-1.jpg)
Վանիլային թխվածքաբլիթներ
![սրճային-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/սրճային-տորթ-1.jpg)
Սրճային տորթ
![դեսերտ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/դեսերտ-1.jpg)
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
![դասական-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/դասական-կեքս-1.jpg)
Դասական կեքս չամիչով
![Խնձորով-գալետ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Խնձորով-գալետ-1.jpg)
Խնձորով գալետ