կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Մանդարինով պիրոգ
Բանանով կարկանդակներ
Բուլկի ”Սիննաբոն”
Շոկոլադե շոռակարկանդակ
Շոկոլադե ” Whoopie”
Կրուասան շոկոլադով
Պանրային կրեկերներ
Նարինջի կրեմով տորթ
Խտացրած կաթ 15 րոպեում
Հավի մսով պիրոգ
Մրգային միջուկով քափքեյք
Պանրով կարկանդակներ
...10...8485...90...