կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Մանդարինով պիրոգ

Բանանով կարկանդակներ

Բուլկի ”Սիննաբոն”

Շոկոլադե շոռակարկանդակ

Շոկոլադե ” Whoopie”

Կրուասան շոկոլադով

Պանրային կրեկերներ

Նարինջի կրեմով տորթ

Խտացրած կաթ 15 րոպեում

Հավի մսով պիրոգ

Մրգային միջուկով քափքեյք

Պանրով կարկանդակներ