կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/pasta-fetuchini-11-420x400.jpg)
Պաստա “Ֆետուչինի”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/napoleon-6-420x400.jpg)
Նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/tort-tiramisu-7-420x400.jpg)
Տորթ “Տիրամիսու”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/txvacqablit-red-velvet-8-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shorakarkandak-xtacrats-katov-11-420x400.jpg)
Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/shokolade-fondan-10-420x400.jpg)
Շոկոլադե Ֆոնդան
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/txvacqablit-titerner-12-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ “Թիթեռներ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/rizotto-snkov-9-420x400.jpg)
Ռիզոտտո սնկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/tort-sent-onore-14-420x400.jpg)
Տորթ ”Սենթ Օնորե”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/nrbershikov-dzvadzex-ericukner-6-420x400.jpg)
Նրբերշիկով ձվածեղ “Երիցուկներ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/panrov-dzvov-xortik-7-420x400.jpg)
Պանրով և ձվով խորտիկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/katnahsorov-bananov-oladi-8-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի