կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Պաստա “Ֆետուչինի”
Նապոլեոն
Տորթ “Տիրամիսու”
Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”
Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով
Շոկոլադե Ֆոնդան
Թխվածքաբլիթ “Թիթեռներ”
Ռիզոտտո սնկով
Տորթ ”Սենթ Օնորե”
Նրբերշիկով ձվածեղ “Երիցուկներ”
Պանրով և ձվով խորտիկ
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի