կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/shokolade-bulki-astx-7-420x400.jpg)
Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/dzuk-ishxan-fransiakan-dzevov-7-420x400.jpg)
Ձուկ իշխան ֆրանսիական ձևով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/axander-kapikner-9-420x400.jpg)
Աղանդեր “Կապիկներ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/original-tolma-6-420x400.jpg)
Օրիգինալ տոլմա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/ekler-23-420x400.jpg)
Էկլեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/nrbablitov-xortik-tort-8-420x400.jpg)
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/tort-mikado-19-420x400.jpg)
Տորթ Միկադո
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/getnanushov-paxlava-10-420x400.jpg)
Գետնանուշով փախլավա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/shokolade-napoleon-20-420x400.jpg)
Շոկոլադե նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/mexrov-tort-amanorya-20-420x400.jpg)
Մեղրով տորթ ”Ամանորյա”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/ekler-karap-24-420x400.jpg)
Էկլեր ”Կարապներ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/amanorya-hndkahav-10-420x400.jpg)
Ամանորյա հնդկահավ