կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Տնական փախլավա

Աղցան ”Կարապներ”

Ամանորյա բուլկիներ

Ամանորյա թխվածքաբլիթ ”Puzzle”

Թխվածքաբլիթ ”Զանգեր”

Շոկոլադապատ թխվածքներ

Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթ ”Մարդուկ”

Թխվածք ”Տնակ”

Մեղրով տորթ

Տորթ Նապոլեոն

Թխվածքաբլիթով տորթ “Եղևնի”

Գաթա