կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/baskyan-shokolade-tort-8-420x400.jpg)
Բասկյան շոկոլադե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/marmeladov-txvacqablit-5-420x400.jpg)
Ջեմով թխվածքաբլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/shokolade-surjayin-tort-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե-սրճային տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/getnanushov-sherbet-6-420x400.jpg)
Գետնանուշով “Շերբեթ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/erkshert-cheesecake-6-420x400.jpg)
Երկշերտ չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/brauni-katnahsorov-6-420x400.jpg)
Բրաունի կաթնաշոռով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/xaxoxov-jele-tort-6-420x400.jpg)
Խաղողով ժելե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/tort-milky-6-420x400.jpg)
Տորթ “Milky”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/txvacq-xtacrac-katov-6-420x400.jpg)
Թխվածք խտացրած կաթով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/shokolade-karkandak-7-420x400.jpg)
Շոկոլադե կարկանդակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/katnashorov-dexcov-bulki-8-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/tort-antari-xrjit-11-420x400.jpg)
Տորթ «Անտառի խրճիթ»