կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

նուշով-տորթ-1
Նուշով տորթ
կարկանդակ-1
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»
Սալորաչրով-կեքս-1
Սալորաչրով կեքս
տանձով-կարկանդակ-1
Տանձով կարկանդակ սերուցքային կրեմով
կարկանդակ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
բուլկիներ-1
Թթվասերային կրեմով բուլկիներ
բուլկի-1
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
արևելյան-կարկանդակ-1-
Արևելյան կարկանդակ եփովի կրեմով
Ոսկե-բանալի-1
Տորթ «Ոսկե բանալի»
կարկանդակ-1
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
Տորթ-Սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս»
Կաթնաշոռային-կարկանդակ-1
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»
...910...20...