կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![նուշով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/նուշով-տորթ-1.jpg)
Նուշով տորթ
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/կարկանդակ-1-3.jpg)
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»
![Սալորաչրով-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Սալորաչրով-կեքս-1.jpg)
Սալորաչրով կեքս
![տանձով-կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/տանձով-կարկանդակ-1.jpg)
Տանձով կարկանդակ սերուցքային կրեմով
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/կարկանդակ-1-2.jpg)
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
![բուլկիներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/բուլկիներ-1.jpg)
Թթվասերային կրեմով բուլկիներ
![բուլկի-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/բուլկի-1.jpg)
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
![արևելյան-կարկանդակ-1-](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/արևելյան-կարկանդակ-1-.jpg)
Արևելյան կարկանդակ եփովի կրեմով
![Ոսկե-բանալի-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Ոսկե-բանալի-1.jpg)
Տորթ «Ոսկե բանալի»
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/կարկանդակ-1.jpg)
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
![Տորթ-Սնիկերս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Տորթ-Սնիկերս-1.jpg)
Տորթ «Սնիկերս»
![Կաթնաշոռային-կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Կաթնաշոռային-կարկանդակ-1.jpg)
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»