կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Նուշով տորթ
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»
Սալորաչրով կեքս
Տանձով կարկանդակ սերուցքային կրեմով
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
Թթվասերային կրեմով բուլկիներ
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
Արևելյան կարկանդակ եփովի կրեմով
Տորթ «Ոսկե բանալի»
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
Տորթ «Սնիկերս»
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»