կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Անանասով տորթ

Քունջութով թխվածքաբլիթ

Կարտոֆիլ “Դոֆինե”

Գետնանուշով կոնֆետ

Բեկոնով տաք բուտերբրոդ

Խնձորով տարտ

Տորթ “Թռչնի կաթ”

Տորթ “Շվարցվալդ”

Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից

Խնձորի միջուկով բուլկի

Քափքեյք «Ferrero Rocher»

Կարտոֆիլով և մսով կարկանդակ