կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/shokolade-txvacqablit-6-420x400.jpg)
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/karamelayin-konfet-7-420x400.jpg)
Կարամելային կոնֆետ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/katnahsorov-bulki-varder-9-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/paxlava-7-420x400.jpg)
Փախլավա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/vospov-apur-10-420x400.jpg)
Ոսպով ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/shertavor-xmorov-navakner-8-420x400.jpg)
Շերտավոր խմորով “Նավակներ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/sinnabon-darchinov-7-420x400.jpg)
Սիննաբոն դարչինով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/txvacqablit-jpit-10-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ Ժպիտ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/tort-maskarpone-6-420x400.jpg)
Տորթ “Մասկարպոնե”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/dasakan-maffinner-9-420x400.jpg)
Դասական մաֆֆիններ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/sous-beshamel-9-420x400.jpg)
Սոուս Բեշամել
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/txvacqablit-dexc-10-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ Դեղձ