կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ
Կարամելային կոնֆետ
Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»
Փախլավա
Ոսպով ապուր
Շերտավոր խմորով “Նավակներ”
Սիննաբոն դարչինով
Թխվածքաբլիթ Ժպիտ
Տորթ “Մասկարպոնե”
Դասական մաֆֆիններ
Սոուս Բեշամել
Թխվածքաբլիթ Դեղձ