կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/tort-praga-12-420x400.jpg)
Տորթ Պրահա (Prague)
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/konfetner-rafaelo-7-420x400.jpg)
Կոնֆետներ “Ռաֆաելլո”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/xndzorov-shtrudel-12-420x400.jpg)
Խնձորով շտրուդել
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/mini-ruletner-8-420x400.jpg)
Շոկոլադե մինի ռուլետներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/konfet-iris-7-420x400.jpg)
Կոնֆետ Իրիս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/makaronov-utest-10-420x400.jpg)
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/txvacqablit-napastak-8-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ Նապաստակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/elakov-axander-10-420x400.jpg)
Ելակով աղանդեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/txvacqablit-7-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/mrjnabuyn-11-420x400.jpg)
Թխվածք «Մրջնաբույն»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/kremov-bulki-6-420x400.jpg)
Կրեմով բուլկի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/09/lazania-xozi-msov-8-420x400.jpg)
Լազանյա խոզի մսով