կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/panrov-kreker-8-420x400.jpg)
Պանրով կրեկեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/txvacqablit-surchi-hatik-8-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ Սուրճի հատիկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/karkandak-caghik-6-420x400.jpg)
Կարկանդակ Ծաղիկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/konfet-toffifee-7-420x400.jpg)
“Toffifee” կոնֆետներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/tort-shokolad-elak-6-420x400.jpg)
Տորթ “Շոկոլադ և ելակ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/kartofily-xozapuxtov-8-420x400.jpg)
Կարտոֆիլը խոզապուխտով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/balov-txvacq-6-420x400.jpg)
Սպիտակաձավարով թխվածք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/arjuk-txvacqablit-5-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ Արջուկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/dzvov-kobler-10-420x400.jpg)
Ձվով կոբլեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/cupcake-7-420x400.jpg)
Վարդագույն քափքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/tort-bounty-17-420x400.jpg)
Տորթ Բաունտի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/mrgayin-aghcan-10-420x400.jpg)
Մրգային աղցան