կարտոֆիլ

թարգմանություն՝ на русском - картофель, in English - potatoes

Անհնար է պատկերացնել խոհանոցն առանց կարտոֆիլի: Այն թերևս ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղենն է: Երբեմն այն նաև «երկրորդ հաց» են անվանում:  Սովորաբար, կարտոֆիլի տեսակներն առանձնանում են իրենց գույնով, չափով ու համով: Վերջինս պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր հանքային նյութեր, A, C խմբի վիտամիններ, ամինաթթուներ, օսլա և սպիտակուց: Կարտոֆիլն ամենատարբեր կերպ են օգտագործում. խաշում, տապակում, խորովում, շոգեխաշում են, ավելացնում են տաք ուտեստների, աղցանների մեջ ու լցոնում:

Ահա Ձեզ ենք ներկայացնում կարտոֆիլային մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնք դուր կգան անգամ ամենաքմահաճ գուրմանին:

սնկով-աղցան-1
Սնկով ու վարունգով աղցան
կարտոֆիլային-ռուլետ-1
Կարտոֆիլային ռուլետ մսային միջուկով
Հավով-ու-կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
լցոնած կարտոֆիլ 1
Շամպինիոնով լցոնած կարտոֆիլ
մսով-կարկանդակ-1
Մսով ու գազարով կարկանդակ
ֆրանսիական-աղցան-1
Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան
խոզապուխտով-աղցան-1
Խոզապուխտով ու սնկով շերտավոր աղցան
կարկանդակ-1
Մսով կարկանդակ
ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
կարտոֆիլով-կարկանդակ-1
«Պլացինդա»՝ Կարտոֆիլով կարկանդակ
ապուր-սոուս-1
Հավով ու սնկով սոուս-ապուր
կարկանդակ-1
Օսեթական կարկանդակ
...23...10...