հազարի թերթեր
թարգմանություն՝ на русском - листовой салат, in English - leaf salad
Հազարի թերթերը տարբերվում են միմյանցից իրենց համով, փափկությամբ և ծայրերի կառուցվածքով: Ամենատարածվածը Ռոմեն տեսակի հազարն է: Կանաչու այս տեսակն իր մեջ պարունակում է սպիտակուցներ, ճարպեր, ածխաջրեր, շաքար, ջուր, А, С, Е, К1 և B խմբի վիտամիններ ինչպես նաև երկաթ, կալիում, կալցիում և մագնեզիում: Այն առավել հաճախ օգտագործվում է թարմ վիճակում աղցանների, սնկային կերակուրների մեջ, ինչպես նաև զանազան ուտեստներ զարդարելու համար:
Ծանոթացեք այս անչափ համեղ բաղադրատոմսերին:
Ռոլլ սենդվիչ
Հավով և բեկոնով սենդվիչ
Լավաշով ռուլետ
Բանջարեղենով աղցան
Աղցան Կեսար
Խոզապուխտով աղցան “Հնգյակ”
Ծովախեցգետնով աղցան
Քլաբ սենդվիչ
Կոտլետ “Կրիաներ”
Մինի խորոված փայտիկների վրա