համեմունք

թարգմանություն՝ на русском - специи, in English - spicery

Ցանկացած համեմունք ունակ է բարելավել ուտեստների համային հատկանիշները: Հիմնականում համեմունքները կարելի է ընտրել ըստ ճաշակի, դրանք հիանալի փոխարինվում են միմյանցով, և պարգևելով նոր հետաքրքիր համեր և բույրեր:

Շատ կարևոր է համեմունքները չչարաշահել և թույլ տալ զգալ նաև այլ բաղադրիչների առկայությունը:

Օգտագործեք համեմունքները ձեր ուտեստներում և բազմազանեցրեք ձեր խոհանոցը:

մսով օլադի
Մսով օլադիներ
կաղամարով-ուտեստ
Կաղամարը ջեռոցում
պահքային-տեֆտելիներ
Պահքային տեֆտելիներ
ֆոնդյու
Պանրային ֆոնդյու
լավաշով-ձուկ
Լավաշով ձուկ ջեռոցում
դդմիկ-1
Դդմիկ կորեական ձևով ձմռան համար
դդմիկով-բլիթներ-1
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
հավով-ու-դդմիկով-խորոված-1
Հավով ու դդմիկով խորոված ջեռոցում
Աղցան-«Ծիածան»-1
Աղցան «Ծիածան»
պանրով ռուլետ 1
Պանրով ռուլետ
ծաղկակաղամբով-կոտլետներ-1
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
Աղցան «Անակնկալ»