համեմունք
թարգմանություն՝ на русском - специи, in English - spicery
Ցանկացած համեմունք ունակ է բարելավել ուտեստների համային հատկանիշները: Հիմնականում համեմունքները կարելի է ընտրել ըստ ճաշակի, դրանք հիանալի փոխարինվում են միմյանցով, և պարգևելով նոր հետաքրքիր համեր և բույրեր:
Շատ կարևոր է համեմունքները չչարաշահել և թույլ տալ զգալ նաև այլ բաղադրիչների առկայությունը:
Օգտագործեք համեմունքները ձեր ուտեստներում և բազմազանեցրեք ձեր խոհանոցը:
Մսով օլադիներ
Կաղամարը ջեռոցում
Պահքային տեֆտելիներ
Պանրային ֆոնդյու
Լավաշով ձուկ ջեռոցում
Դդմիկ կորեական ձևով ձմռան համար
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
Հավով ու դդմիկով խորոված ջեռոցում
Աղցան «Ծիածան»
Պանրով ռուլետ
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
Աղցան «Անակնկալ»