հավի միս
թարգմանություն՝ на русском - курица, in English - chicken
Հավի միսն ընդունված է «ամենաթեթև» միսն անվանել: Այն, բացի շատ համեղ լինելուց, մի շարք օգտակար նյութեր է իր մեջ պարունակում. երկաթ, կալիում, մագնեզիում, ֆոսֆոր, ցինկ, իսկ վիտամին C-ի շնորհիվ, կարճ ժամանակում հնարավոր է լինում վերականգնել օրգանիզմի ծախսած էնէրգիան:
Հավի միսը շատ լայն կիրառություն ունի խոհարարությամ մեջ: Այն եփում, տապակում ու շոգեխաշում են, շատ համեղ է ստացվում նրանով պատրաստած ապուրները, աղցաններն ու խճողակները:
Այն բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ հետաքրքիր ուտեստեր պատրաստել:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/kotletner-snkov-havi-msov-7-420x400.jpg)
Կոտլետներ հավի մսով և սնկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/snkov-havi-msov-jerepuk-7-420x400.jpg)
Սնկով և հավի մսով ջեռեփուկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/07/apur-havi-msi-gndiknerov-9-420x400.jpg)
Ապուր հավի մսի գնդիկներով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/havy-kartofilov-snkov-6-420x400.jpg)
Հավ կարտոֆիլով և սնկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/havi-msov-italakn-apur-12-420x400.jpg)
Հավի մսով իտալական ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/havi-msov-brndzov-apur-8-420x400.jpg)
Հավի մսով և բրնձով ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/vospov-havov-utest-8-420x400.jpg)
Ոսպով և հավով ուտեստ