հավի փափկամիս
թարգմանություն՝ на русском - куриное филе, in English - chicken fillet
Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի գիտի՝ որքան համեղ են ստացվում հավի փափկամսից պատրաստած կերակուրները: Վերջինս շատ հարմար է խաշելու, տապակելու ու ջեռոցում եփելու համար: Քանի որ այն չոր միս է, ապա առանձնահատուկ համեղ է ստացվում, երբ փափկամիսը մարինադ են դնում մայոնեզի, թթվասերի կամ սերուցքի մեջ:
Ֆրանսիական ու իտալական խոհանոցում հավի փափկամսից պատրաստում են աղցաններ, կարկանդակներ ու տաք ուտեստներ:
Ահա այս բաղադրատոմսերը «կստիպեն» Ձեզ դառնալ իսկական Շեֆ խոհարար:
Աղցան ”Գազար”
Պանրով զամբյուղներ
Բուժենինա ”Մսային ասորտի”
Խորտիկ ”Սառեցրած ձու”
Աղցան ”Նրբություն”
Օրիգինալ աղցան նարնջի մեջ
Հավի մսով աղցան Լեդի
Ռոլլ սենդվիչ
Հավով և բեկոնով սենդվիչ
Ընթրիք “Ասորտի”