հավ ամբողջական
թարգմանություն՝ на русском - курица, in English - chicken
Հավի օգտակարության ու համի մասին բոլորս գիտենք: Այն մի շարք օգտակար նյութեր է պարունակում. երկաթ, կալիում, մագնեզիում, ֆոսֆոր, ցինկ և վիտամիններ: Ամբողջական հավն աշխարհի տարբեր ազգային խոհանոցներում տարբեր կերպ է պատրաստվում: Հաճախ այն դնում են ջեռոցի մեջ՝ լցոնելով ամենատարբեր բանջարեղեններով: Սովորաբար ամբողջական հավը մատուցում են սոուսների հետ, որոնք ընդգծում են թռչնամսի համը: Բացի այդ, այն շատ համեղ է նաև շոգեխաշված վիճակում:
Ահա մի քանի հետաքրքիր բաղադրատոմսեր:

Հավ գարեջրով

Հավ ՝ պատրաստված խաղողով և նուշով

Կրոկետներ հավի մսով և պանրով

Հավը ջեռոցում

Հավ լցոնված սնկով և հնդկաձավարով

Պաելյա

Սնկով լցոնված հավ

Նարնջով մարինացված հավ

Ռագու հավի մսով

Լցոնված հավ