հնդկական ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - грецкий орех, in English - walnut
Հնդկական ընկույզը բոլորիս հայտնի է իր օգտակարությամբ: Այն պարունակում է PP, B1, B2 վիտամիններ, երկաթ, ցինկ, եթերային յուղ, սպիտակուցներ, յոդ և այլն: Հնդկական ընկույզից ձեթ են ստանում, որը խորհուրդ է տրվում օգտագործել հատկապես դիետաների ժամանակ:
Այն խոհարարույթան մեջ ունեն իր ուրույն տեղը: Խակ ընկուզներով պատրաստում են պահածոներ, իսկ արդեն հասած ընկույզներն օգտագործում են թխվածքների, դեսերտների, ձկնային ու մսային ուտեստների, աղցանների մեջ: Հատկապես համեղ են ստացվում ընկույզով օշարակները:
Ահա այս բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ հետաքրքիրր ուտեստներ պատրաստել:
Կաթ ընկույզներից
Ելակով չիզքեյք
Սպիտակաձավարով աղանդեր
Ծիրանով ռուլետ
Շոկոլադե սալիկ ընկույզներով
Ցիտրուսային “Ռաֆֆաելլո”
Բանանով և կոկոսով պիրոգ