հնդկաձավար (гречка)
թարգմանություն՝ на русском - гречка, in English - buckwheat
Հնդկաձավարը թերևս անփոխարինելի է խոհարարության մեջ: Այն ունենում է կանաչավուն, բաց շագանակագույն և կարմրաշագանակագույն գունավորում: Պարունակում է մի շարք վիտամիններ. յոդ, նատրիում, երկաթ, կալցիում, որոնց շնորհիվ կարգավորում է արյան մեջ խոլեստերինի քանակը և խթանում երիկամներիը աշխատանքը: Հնդկաձավարը հրաշալի համադրվում է բանջարեղենների, մսային ուտեստների հետ: Հաճախ այն մատուցում են սոուսների կամ աղցանի հետ:
Ձեզ ենք ներկայացնում յուրահատուկ բաղադրատոմսեր, որոնք և՛ հեշտ են պատրաստվում և՛ շատ համեղ են:

Հնդկաձավարով և սպանախով նախաճաշ

Լցոնված կարտոֆիլ

Հավ լցոնված սնկով և հնդկաձավարով

Հնդկաձավարով կոտլետ

Հնդկաձավարով և սնկով ուտեստ

Հնդկաձավարով խավարտ