ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Պահքային կարկանդակներ կաղամբով
Տորթ «Պանչո»
Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ
Աղցան «Ամանորյա կոներ»
Ջեմով թխվածքաբլիթներ
Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա տնակ
Էգգ-նոգ՝ ամանորյա ըմպելիք
Ամանորյա աղցան
Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»
Ամանորյա նախուտեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»