ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Կաթնաշոռով փքաբլիթ
Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուս
Տորթ “Շվարցվալդ”
Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից
Խնձորի միջուկով բուլկի
Քափքեյք «Ferrero Rocher»
Կարտոֆիլով և մսով կարկանդակ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ
Կոկոսով և ելակով աղանդեր
Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»
Տնական մայոնեզ
Ռուլետ “Տրյուֆել”
...10...101102...