ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

“Փակ” պիցցա
Փախլավա
Լցոնված ձու
Թխվածքաբլիթ “Ամարետտի”
Կարտոֆիլային ձողիկներ
Ելակով մուսս-տորթ
Շերտավոր խմորով “Նավակներ”
Սիննաբոն դարչինով
Պաղպաղակ տորթ “Տիրամիսու”
Թխվածքաբլիթ Ժպիտ
Դասական մաֆֆիններ
Թխվածքաբլիթ Դեղձ
...10...102103...