ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
օլադի-1
Օլադիներ կանաչ ոլոռով
աղցան-Նեպտուն-1
Աղցան «Նեպտուն»
Ելակով-տորթ-1
Տորթ «Ելակով պայթյուն»
ռուլետ-1
Պանրով ու լավաշով փոքրիկ ռուլետներ
կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
շոկոլադե-պլոմբիր-1
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
աղցան-1
Աղցան տավարի լյարդով
աչմա-1
«Աչմա»․ վրացական ուտեստ
հայկական-քյուֆթա-1
Հայկական քյուֆթա
Պանրիկներ-1
Կաթնաշոռային պանրիկներ
կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ հավով ու կոճապղպեղով
...10...1415...20...