ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Տորթ «Էլիզաբեթ»
Խուրմայով աղանդեր
Կաղամբով կարկանդակ
Բրնձե գնդիկներ
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Կարկանդակ «Արև»
Մսով ու սնկով ռուլետ
Տորթ «Կնոջ մատներ»
Շոկմանժե
Շոռակարկանդակ
Կարտոֆիլով կարկանդակներ ջեռոցում
Տորթ խտացրած կաթով