ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Տորթ-«Էլիզաբեթ»-1
Տորթ «Էլիզաբեթ»
աղանդեր-1
Խուրմայով աղանդեր
կարկանդակ-1
Կաղամբով կարկանդակ
գնդիկներ-1
Բրնձե գնդիկներ
մեղրով-տորթ-1
Մեղրով շոկոլադե տորթ
կարկանդակ-արև-1
Կարկանդակ «Արև»
Մսով-ռուլետ-1
Մսով ու սնկով ռուլետ
Կնոջ-մատներ--1
Տորթ «Կնոջ մատներ»
Շոկմանժե-1
Շոկմանժե
շոռակարկանդակ-1
Շոռակարկանդակ
Կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակներ ջեռոցում
տորթ-1
Տորթ խտացրած կաթով
...10...1516...20...