ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
![ֆրանսիական-կրեմ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/ֆրանսիական-կրեմ-1.jpg)
Ֆրանսիական կրեմ
![ձվածեղ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/ձվածեղ-1.jpg)
Սրտաձև ձվածեղ
![կարկանդակ-11](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/կարկանդակ-11.jpg)
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
![տորթ-երանություն-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/տորթ-երանություն-1.jpg)
Տորթ «Երանություն»
![Հավով-գալանտին-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Հավով-գալանտին-1.jpg)
Հավով գալանտին
![տորթ-շախմատ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/տորթ-շախմատ-1.jpg)
Տորթ «Շախմատ»
![թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Գետնանուշով հալվող թխվածքաբլիթներ
![Նարնջով-Մադլեն-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Նարնջով-Մադլեն-1.jpg)
Նարնջով «Մադլեն»
![Տորթ-շիկահեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Տորթ-շիկահեր-1.jpg)
Տորթ «Շիկահեր»
![Հիլով-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Հիլով-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Հիլով թխվածքաբլիթներ
![Բուլկիներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Բուլկիներ-1.jpg)
Բուլկի բուրգերի համար
![Խնձորով-շոռակարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Խնձորով-շոռակարկանդակ-1.jpg)
Խնձորով շոռակարկանդակ