ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Կեքս «Արջուկ»
Կարտոֆիլով ու պանրով վաֆլիներ
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Տոնական կեքսեր
Կիտրոնով թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա տորթ «Մամուռ»
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Շոկոլադե տորթ «Օրեո»
Տոնական շտոլեն
Հավի կոտլետներ կանաչ միջուկով
Հալվայով տորթ
Նուտելլայով չիզքեյք